...

Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu

Geçici Mezuniyet Belgeleri
20/06/2016

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda final, bütünleme ve tek ders sınavları sonucunda başarılı olarak mezuniyete hak kazanmış olan tüm öğrencilerimizin mezuniyetleri onaylanmıştır.

Öğrencilerimiz diplomaları hazırlanana kadar Geçici Mezuniyet Belgesi alabilirler.

Geçici Mezuniyet Belgesi almak için öncelikle ilişik kesme işlemlerinin öğrencilerimiz tarafından yapılması gerekmektedir. Öğrencilerimiz ilişik kesme işlemlerini tamamlayıp öğrenci kimliklerini, kep-cübbelerini vb. teslim ettikten sonra Geçici Mezuniyet Belgesi'ni Öğrenci İşleri'nden alabilirler. 

İlişik kesme işlemleri zaman almaktadır. Bu nedenle öğrencilerimiz saat 10:00'dan önce ilişik kesme işlemlerini başlatmalıdır. Böylece gün içerisinde geçici mezuniyet belgelerini alabileceklerdir. İlişik kesme işlemlerini başlatmak üzere mesai bitimine yakın saatlerde okulumuza başvuran öğrencilerimizin işlemleri gün içerisinde tamamlanamamaktadır. Şehir dışından gelecek olan öğrencilerimiz mağduriyet yaşamamak adına bu hususa dikkat etmelidir.

Geçici Mezuniyet Belgeleri öğrencinin kendisine ya da noterden vekalet verdiği bir vekile verilir.

Öğrencilerimiz Geçici Mezuniyet Belgesinin aslını muhafaza etmelidir. Çünkü öğrencilerimiz diplomalarını alırken Geçici Mezuniyet Belgesi'nin aslını okulumuza teslim edeceklerdir.

İletişim için:

0384 511 56 76 / 26017 (Osman Zorlu)

0384 511 56 76 / 26018 (Salih Akcan)