...

Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavı Programı
03/06/2021

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, 14.06.2021-25.06.2021  Tarihleri Arasında  Öğrencilerimiz İçin Uygulanacak Final Sınavlarının Yöntem ve Tarihlerini Gösteren Program Bilgilerine Aşağıdaki Bağlantılardan (4 bölüm de aşağıda sunulmuştur) Ulaşabilirsiniz. 

Ortak dersler olan  İngilizce II (Yabancı Dil II), Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Türk Dili II, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Sağlığı ve İş Emniyeti derslerinin final sınav tarih ve saatleri yine her bir bölüm ve program öğrencileri için aşağıdaki bağlantılarda verilmiştir.

Bağlantıların üzerine (El Sanatları Bölümü, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü) tıkladığınızda, sınav programlarına ait dosyaları kullanmakta olduğunuz teknolojik cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Bağlantılar:

El Sanatları Bölümü 

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, 14.06.2021-25.06.2021  Tarihleri Arasında  Öğrencilerimiz İçin Uygulanacak Final Sınavları Hakkında Bilgilendirme;

Final Sınavı İçin İşlem Süreçleri:

-Final Sınavları, Çevrim içi (online) sınav veya ödev olarak yapılacaktır.  http://egitimheryerde.nevsehir.edu.tr/ogrenci sayfasında yayınlanmış videodan çevrim içi (online)sınav aktivitesinin kullanımını izleyebilirsiniz.

-Sınava girerken gerekli cihaz ve internet bağlantısı temini sizlerin sorumluluğundadır. Windows ve Android işletim sistemli cihazlarda Google Chrome, MacOS ve İOS işletim sistemli cihazlarda Safari tarayıcısının kullanılması tavsiye edilmektedir.

-Hangi dersinizde hangi yöntemin uygulanacağı ve çevrim içi sınavlar için sınav saatleri, ödevler için son teslim tarihleri programlarda yer almaktadır. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları adına, programlarda yer alan ve almış oldukları derslere ait çevrim içi sınavların; tarih ve saat süresi, ödevler için ise son yükleme tarih ve saatine dikkat etmeleri gerekmektedir. Belirtilen sınav tarihinde sınava katılmanız gerekmektedir. Bu süreler dışında sınavınıza girmeniz veya sınavı tekrarlamanız mümkün değildir. 

-Finalsınavı ödev/proje olacak derslerinizde; dersin uzaktan eğitim sayfasında dersi yürüten öğretim elemanı tarafından ödev uygulaması oluşturulacak ve ödev/projenizle ilgili açıklama materyalleri eklenecektir. Final sınavı ödev/projelerinizin uzaktan eğitim sistemine (derslik.nevsehir.edu.tr) son yüklenme tarih ve saatlerine dikkat ediniz. Hazırlayacağınız ödev/projeleri sıkıştırılmış (.zip uzantılı) olarak veya tek bir dosya haline getirerek yüklemeniz gerekmektedir. Dosyanızı yükledikten sonra ikinci bir dosya daha yüklemenize sistem izin vermemektedir. Ödev/proje teslim aralığı süresi içinde yüklemiş olduğunuz ödevi/projeyi silip, yeniden yükleme yapmak istediğinizde, en fazla 5 defa silip, yeniden yükleme hakkınız bulunmaktadır. Ödev/projelerinizi pdf olarak sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Yapılan ödev/projelerin sisteme yüklenen bir başka ödev/proje ile aynı olması durumunda bu ödevlerin tamamı kopya olarak değerlendirilecek ve aynı olan tüm öğrenciler hakkında disiplin soruşturması başlatılacaktır. Bu konulara dikkat etmeyi unutmayınız.

Çevrim içi sınav olacak derslerinizde; ödev/projelerde olduğu gibi, dersin uzaktan eğitim sayfasında  dersi yürüten öğretim elemanı tarafından sınav uygulaması oluşturulacak ve sınava buradan girilecektir. Sınavlar, sınav tarihinden en az 1 gün önce yayınlanacaktır. Açık uçlu sorularda öğrenciler sadece sınav esnasında yazarak cevap verebilecektir. Çevrim içi sınav esnasında herhangi bir sebeple sistemden çıkmış olursanız (sistemin sizi sınavdan çıkarması, internet kesintisi, elektrik kesintisi vb.) sınav programında belirtilen, sınav başlangıç ve bitiş süreleri içinde tekrar sınav etkinliğine giriniz. Çevrim içi sınav başladıktan sonra ve sorulara cevap vererek ilerlerken, soruların ekrana yüklenmesini bekleyiniz. Web tarayıcısında sayfanın sürekli yenilenmesi, sınavın yapıldığı tarayıcı sekmesinin kapatılmadan, başka bir sekmede sınavın tekrar açılması vb. durumlar sınavda sorun yaşanmasına sebep olabilmektedir. Eğer belirtilen sınav tarih ve süresi aralığında, sınav etkinliğine giremezseniz hemen NEVÜ derslik uzaktan eğitim sistemi içerisinde yer alam "Mesaj" üzerinden veya varsa diğer iletişim kanallarından, ilgili dersin öğretim elemanına bilgi veriniz. Öğretim elemanı durumunuzu kontrol ederek, sorunu çözümleyebilecektir. Sınav saati aralığı süresince ilgili çevrim içi sınavın öğretim elemanı, sistemde o süre boyunca çevrim içi olarak aktif kalacaktır.

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz.


Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları E-posta İletişim Adresleri

 

Öğretim Elemanı Ünvanı / Adı ve Soyadı

E-posta adresi

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Cevahir ALTINKAYNAK

caltinkaynak@nevsehir.edu.tr

Dr. Öğr. Üyesi Ata ESKİN

ataeskin@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Durmuş OK

durmusok@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Aybey İMAMOĞLU

aybeyimamoglu@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Mehmet Suat BİRECİKLİGİL

suatbirecikligil@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Fatih TÜRE

fatihture@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Dr. Emel KAÇAR

emelkacar@nevsehir.edu.tr

El Sanatları Bölümü

Öğr. Gör. Bahadır Cem ERDEM

bahadirerdem@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Özlem SAĞLIYAN SÖNMEZ

ozlemsagliyan@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Feyyaz ATAÇ

feyyazatac@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Şükran Doğru GÜRPINAR

sdgurpinar@nevsehir.edu.tr

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü

Öğr. Gör. Dr. Barış Emre SÖNMEZ

besonmez@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Sultan DALKIRAN

sultandalkiran@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Tuğçe ÇETİNKAYA KENCER

tugcecetinkaya@nevsehir.edu.tr

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ARAS

huseyinaras@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Şeyda TAVSATMAZ

seydatavsatmaz@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Fatma AÇAR

fatmaacar@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Betül ŞİMŞEK

betulsimsek@nevsehir.edu.tr

Ortak Dersler Öğretim Elemanları

Öğr. Gör. Fatih ABANOZ

fatihabanoz@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Dr. Barış ERİÇOK

barisericok@nevsehir.edu.tr

Öğr. Gör. Şeyma SARGIN

seymaaltinay@gmail.com

Öğr. Gör. Yunus KARA

yunuskara@nevsehir.edu.tr