...

Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu

Azami Öğrenim Süresi Sonunda Verilen EK SINAV Hakkı Bulunan Öğrencilerin Dikkatine
18/08/2021

 

6569 Sayılı Kanun ile, “Azami süreler sonunda mezun olabilmek için gereken derslerden hiç almadığı ve devam şartını yerine getirmediği ders sayısı toplam en fazla 5 olan son sınıf öğrencilerine, devam şartını sağlayıp başarısız oldukları bütün dersler için iki ek sınav hakkı verilir” hükmü gereğince öğrencilere 2 (iki) ek sınav hakkı verilmiştir.

 

Bu ek sınavlara katılma hakkı bulanan öğrenciler, girebilecekleri ders(ler)in isimlerine aşağıdaki program adı linklerine tıklayarak ulaşabilirler.

 

Bu sınavlara katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilecekleri başvuru dilekçesini ıslak imzalı olmak şartıyla son başvuru tarihinden önce okulumuzun öğrenci işleri birimine elden teslim ederek, posta/kargo veya  avanosmyo@nevsehir.edu.tr adresine göndererek başvurularını yapabilirler.

 Form için tıklayınız

Dilekçeleri avanosmyo@nevsehir.edu.tr adresine gönderenler,  dilekçelerin asıllarını mutlaka müdürlüğe  posta / kargo yoluyla teslim etmelidirler.

 

Ek Sınav Tarihleri :  06 - 10 Eylül 2021

 

Bu sınavlara girmeyen ya da bu sınavlar sonucunda “başarısız olduğu, hiç almadığı ve devam şartını yerine getirmediği toplam ders sayısını en fazla 5’e indiremeyen” öğrencilerin ilgili kanun hükümleri gereğince üniversite ile ilişikleri kesilecektir.

 

Ek Sınavlara Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 2021

Sınava Girecek Öğrenci ve Ders Listeleri ile Ek Sınav Programları

Bilgisayar Teknolojisi

Mimari Dekoratif Sanatlar

Mimari Restorasyon

Özel Güvenlik ve Koruma (N.Ö – İ.Ö)

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler

 

NOT: Sınava girme hakkı elde eden bazı öğrencilerin Eğitim-Öğretim Harç borçları çıkmaktadır. Bu öğrencilerin sınava girebilmesi, sınav öncesi ekteki açıklamaya uygun olarak belirtilen ücretleri belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir. Ödeme isim Listesi için Tıklayınız.