...

Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Sonu Tek Ders Sınavı (Sadece yaz döneminde ders almış öğrenciler ve Bahar döneminde sınava girmemiş öğrenciler için)
20/09/2021

Başarısızlık ve Tek Ders sınavları ödev şeklinde yapılacaktır. 

** Öğrenciler aşağıda yer alan takvime göre başvurularını dilekçe ile müdürlüğe yapmalıdırlar. Başarısızlık ve Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçeleri aşağıdaki linki tıklayarak indirebilirsiniz.

** Bu dilekçeyi bilgisayar ile veya elle hazırlayarak 21 Eylül 2021 mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne e-mail veya Faks ile iletilmelidir.

** Dilekçenizi e-mail (fotoğrafını çekerek veya taratarak) veya Faks yoluyla gönderdikten sonra mutlaka Müdürlüğü telefon ile arayıp dilekçenizin ulaşıp ulaşmadığını lütfen teyit ediniz. 

** Dilekçelerin bilgisayar çıktısını alıp imzalama olanağı olmayan öğrenciler aşağıda verilen dilekçe örneğini bir kağıda elle okunaklı bir şekilde yazıp imzaladıktan sonra fotoğrafını çekip mail ile gönderebilirler.

** Başvuru yapmayan öğrenciler Tek Ders ve Başarısızlık sınavlarına giremezler.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi 

Avanos Güzel Sanatlar MYO e-posta (mail) adresi      : avanosmyo@nevsehir.edu.tr

Avanos Güzel Sanatlar MYO Telefon numarası           : (0384) 511 56 76

Avanos Güzel Sanatlar MYO Faks numarası                : (0384) 511 56 77

SINAV İÇİN HARÇ ÖDEMESİ

**Başvuru dilekçesini yapan öğrencilerimizin, Eğitim-Öğretim Harç borçlarının olması durumunda, borcu olan öğrencilerin sınava girebilmesi için, harç borçlarını ödemeleri gerekmektedir. Harç borcu olan öğrencilerimizin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Adına Ziraat Bankası Nevşehir Şubesi hesabına (Üniversitemizin Kurumsal Banka Hesap Bilgisi Linki ) harç ücretini yatırarak (Açıklama Kısmına Ad- Soyad- TC Kimlik Numarası- Normal Öğretim veya İkinci Öğretim Kesinlikle belirtilecek) dekontu  en geç sınav gününe kadar (22.09.2021'e kadar) ıslak imzalı sınav başvuru dilekçesi ile birlikte Avanos Güzel Sanatlar MYO fax veya e-mail ile göndermelidir. Harç borcunun ödenmesi için son tarih 22.09.2021, saat 16.00'dır.

Başarısızlık ve Tek ders sınavlarına ait ödevler öğretim elemanlarına e-posta veya posta yoluyla ulaştırılacaktır. 

 

Sınav ödevlerinizi öğrenmek için dersin sorumlu öğretim elemanı e-mail adresine öğrenci tarafından e-posta (mail) atılması ve sınav ödevinin öğrenilmesi gerekmektedir.

 

Sınavla ilgili olarak sınava gireceğiniz dersin öğretim elemanı ile e-mail veya okul sekreterliğine telefonla ulaşarak iletişime geçebilirsiniz.  

 

Öğrencilerin sınavlar için hazırlayacakları ödevleri 22 Eylül 2021 tarihinden sonra ilgili ders öğretim elemanından e-posta (mail) yoluyla öğreneceklerdir.

 

 

 

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Son Dönemde Başarısızlık Sınavı (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavı (Sadece yaz döneminde ders almış öğrenciler ve Bahar döneminde sınava girmemiş öğrenciler için) İlgili Başvuru ve Sınav Takvimi

 

21 Eylül 2021

Başvuru Dilekçelerinin Müdürlüğe Tesliminin/Gönderilmesinin  Son Günü

22 Eylül 2021

Sınav Programlarının ve Sınava Girecek Öğrencilerin Listesinin ilanı  Meslek Yüksekokulu İnternet Sayfasında İlan Edilmesi.

22 Eylül 2021

Öğrencilerin Ödevlerini Öğretim Elemanlarından e-posta (mail) yoluyla öğrenmesi için son tarih.

 

27 Eylül 2021

Öğrencilerin Başarısızlık ve Tek Ders Sınavına ait ödevlerini öğretim elemanına e-posta (mail) ile (veya gerekiyorsa posta yoluyla) ulaştırmaları için son gün.

28 Eylül 2021

Başarısızlık ve Tek Ders Sınavın notlarının Öğrenci Bilgi Sistemine girilerek ilan edilmesi için son gün.