...

Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu

NEVÜ Avanos Güzel Sanatlar MYO Öğrenci ve Ailelerinin Mezuniyet Sevinci
29/05/2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Meslek Yüksekokullarından mezun olan öğrenciler için, mezuniyet töreni düzenlendi.

NEVÜ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bahadır Cem Erdem, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fatih Türe ve Öğr. Gör. Şükran Doğru Gürpınar, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin konuşması ile devam etti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulunu birincilikle tamamlayan Mimari Restorasyon Programı öğrencisi Meryem Aşiret’e, okul ikincisi Mimari Restorasyon Programı öğrencisi Özge Çengel’e ve okul üçüncüsü Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencisi Hava Kazmaoğlu’a plaketlerini Avanos Güzel Sanatlar MYO Müdürü Öğr. Gör. Bahadır Cem Erdem verdi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında program bazında dereceye giren öğrencilere, bölüm hocaları tarafından plaketleri verildi. Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam eden tören, öğrencilerin ve  katılımcıların alkışları eşliğinde keplerini hep birlikte havaya atmaları ile sona erdi.